Thema workshops

BY van Nature biedt regelmatig workshops aan, zie onderstaand programma. Ook is het mogelijk workshops op maat te leveren. Wilt u voor een bedrijfsactiviteit, vriendinnenuitje, verjaardagsfeest (ook voor kinderen)... een leuke en ontspannen workshop. In overleg biedt BY van Nature u dan een voorstel aan.

'Beleef de seizoenen' - By van Nature

Programma workshops

Zomer 2019
Donderdag 20 juni om 19.30 uur - Mindful wandelen 'Enjoy to Walk' - Zijn in het rivierenlandschap!

Locatie: By van Nature Beatrixstraat 21 te Hellouw. Aanmelden kunt via het inschrijfformulier.

Meer informatie workshops zie onderstaand!


 

Workshop Mindful wandelen 'Enjoy to Walk'

Donderdag 20 juni 2019 om 19.30 uur tot 21.00 uur 

De natuur ontwaakt, bomen lopen uit, bloemen komen tot bloei - ervaar nieuw leven om je heen!
Ervaar de kracht van de natuur, ervaar nieuwe energie!  
Deze workshop wordt u aangeboden voor € 15,- incl. thee.

Trek je wandelschoenen aan! Geniet van het prachtige rivierenlandschap...  Doe je mee? 

 'In het Hier en Nu zijn met alles wat er is'. 

Met Enjoy to Walk beoefen je verschillende Mindful looptechnieken in combinatie met andere oefeningen als bewustwording van de adem, een pittige powerwalk, balans-, spierversterkende en ontspanningsoefeningen. Bewust aandacht voor jezelf en je omgeving - Heerlijk bewegen en 'Zijn met wat er is'. Beleef de seizoenen, verwonder de natuur, voel de vrijheid van het buiten zijn.... Enjoy to Walk biedt een rustmoment in misschien wel voor jou drukke week. Stilte en rust ervaren, jezelf opladen en meer energie ervaren.

Enjoy to Walk - Een moment voor jezelf!

Het schitterende uitzicht op de Waalbandijk te Hellouw.

Locatie
Enjoy to Walk start in Hellouw (of Haaften). Prachtig landelijk gelegen dorp aan de rivier de Waal met meerdere looproutes. De exacte startlocatie kan per keer verschillen, mede afhankelijk van de route en oefeningen. De locatie ontvang je in de bevestigingsmail. Normaal gesproken duurt de workshop 1,5 uur incl. kopje thee. Door de route en oefeningen kan dat een kwartiertje langer zijn. Meestal lopen we over verharde wegen, maar een deel van de oefeningen kunnen ook in de uiterwaarden worden gegeven.