Yoga

Heb je behoefte aan ontspanning? 
Voel je best wel stijf, druk in je hoofd of ....

gewoon zin in een leuke en gezellige yogales. Dat kan met ... 

Nieuw lesblok start vanaf 29 april 2024
Tussentijds instromen mogelijk!

Milde Yoga (yoga op maat)

Zin om mee te doen? Meld je dan aan met het inschrijfformulier .

 

Milde Yoga 
Deze yoga op maat vindt zijn oorsprong in de hatha yoga. Milde en zachte oefeningen met een knipoog naar de Mindfulness.
Het wordt daarom ook wel Mindful Yoga genoemd. Bewust ontspannen met je ademhaling, prettige losmaak -en balansoefeningen, stilzit/meditatie en heerlijk relaxen met een liggende ontspanning.

Milde Yoga is geschikt voor iedereen!

Voor volwassenen voor alle leeftijden, slank of een maatje meer, valide of invalide. Heeft u bepaalde gezondheidsklachten als reuma, rugklachten,... de oefeningen kunnen worden aangepast op een wijze dat u ook prettig kunt bewegen en ontspannen.

     

Materialen en kleding
Alle benodigde materialen (yogamatten, kussentjes en dekentjes) zijn in de studio aanwezig. Tijdens de lessen zijn we in beweging en zitten soms ook stil. Lekker zittende kleding, een vestje en warme sokken kunnen voor die momenten prettig zijn. Het is niet begonnen (hygiëne) de yogaruimte met schoenen te betreden svp schoenen op de mat. Jassen aan de kapstok en tassen daaronder.  

 

Lesvoorwaarden 
Yoga wordt aangeboden in lesblokken. Een lesblok bestaat normaal gesproken uit 8 lessen (uitzondering lesblokken met feest- of bijscholingsdagen). Wilt u één lesblok volgen, een half lesblok ivm vakantie van na meerdere lesblokken (tijdelijk) stoppen van overstappen naar de Mindfulness of andere cursus By van Nature - informeer u dan de docent per mail uiterlijk vóór de 5e les van het lopende lesblok - ander stroomde u automatische deur naar het volgende lesblok. Voor meer informatie algemene voorwaarden, praktische huisregels en tips - zie  informatie 

  
   Bij mooi weer worden de lessen in de landelijke tuin verzorgd anders binnen in de sfeervolle studio.

 

Het is mogelijk om tussentijds in de bestaande groepen te stromen, informeer naar de beschikbare ruimte!

 

Voor lesmogelijkheden zie het  lesrooster .